dimecres, 8 d’agost del 2012

Gelat cremós de gerds (sense ou)

































Amb aquesta calor només me fa ganes fer gelats! Li hem de donar sortida a la geladora, tot és més fàcil i el resultat fantàstic. Vaig estar pensant en fer un gelat més senzill que els que duden ous, i ara que ho he provat, crec que en faré més sovint. Aquí teniu un gelat facilíssim de fer, a més de bo i un poc light, cosa que no ve malament! És un gelat cremós de gerds, que com no du ous ni sucre es pot fer la mescla en fred, així acceleram el procés. Per a fer-lo vaig emprar un sirop de gerds que vaig trobar al Lidl de la marca Maribel, vos el recomano, té un gustet!

Ingredients

200 ml nata muntar
200 ml llet descremada
200 ml puré o sirop de gerds
Sucre o edulcorant al gust
3-4 Cd de llet en pols (opcional)
Essència de gerds (opcional)

Per fer-lo més ràpid podem tenir la llet, nata i sirop a la gelera. Primer preparam la mescla del gelat, per això mesclam la llet, nata, sirop de gerds, llet en pols i sacarina,  ho batem bé amb la batedora o túrmix. Deixam refredar un poc més la mescla a la gelera una hora.

Amb geladora: Posam el cubell gelat a la geladora (KA en el meu cas) amb velocitat 1 i agregam la mescla, deixam mantecar durant uns 20-30 minuts fins que la consistència és de gelat blan. Posam a un tupper la mescla i ho deixam al congelador unes 2-4 hores.

Sense geladora: Posam la mescla freda a un tupper al congelador, cada 40 minuts traiem i mesclam bé, també podem passar el túrmix. Repetim aquesta operació unes 3-4 vegades i finalment deixam gelar unes hores.

Traiem el gelat un poc abans de consumir perquè s'ablani i servim amb un poc de sirop per sobre.








































3 comentaris:

  1. Ficou uma maravilha,eu já comia....
    bjs

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta! t'entenc: tot i que aquí (Coruña) no fa tanta calor com teniu vosaltres, a l'estiu el cos demana cosetes refrescants, i no hi ha res com els gelats!!!
    M'encanten els de fruites!

    Petons i molt bon profit

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Helena! aquí a Mallorca estam que ens fonem de calor... uff

      Elimina