dimecres, 11 de gener del 2012

Gelatina de llet i fruites

Quan vaig veure aquesta gelatina de colors a Pequerecetas me vaig quedar prendada, què xula! Vaig decidir fer-ne pels meus germans i aquí la teniu. És una gelatina ben xula plena de color que segur que sorpren als vostres convidats, la recepta és facileta, i és ideal per a nins i no tan nins!

Ingredients

* 1 sobre de gelatina de llimona o kiwi
* 1 sobre de gelatina de maduixa
* 6 làmines de gelatina neutra
* 1 pot de llet condensada (370 gr)
* 5 tassons d'aigua mineral
* Colorant verd (si empram gelatina de llimona)


Primer hem de fer les gelatines de fruites. Posam a bullir un tassó d'aigua i hi fonem el sobre de gelatina (maduixa o llimona-kiwi). Agregam el tassó d'aigua freda i remenam. Disposam la gelatina dins un motlle i el deixam a la gelera durant unes 3 hores o tot el vespre. Procedim de la mateixa manera amb l'altra sabor. Quan les gelatina són fetes, les tallam a quadrats. Untam un motlle de Bundt Cake amb oli de gira-sol i hi posam a dintre els cubs de gelatina mesclats. Ara preparam la gelatina de llet condensada. Posam a bullir un tassó d'aigua i a dintre hi fonem les làmines de gelatina, remenant bé. Quan són foses hi mesclam la llet condensada i remenam fins que quedi tot ben integrat. Ho deixam atemperar uns minuts i quan sigui teba la posam dintre del motlle amb els cubs de gelatina de colors. Deixam cuatllar durant unes hores. Desmotllam anant alerta i llest!


4 comentaris:

  1. Que mona i vistosa!!! Llàstima que a casa la gelatina no ens fa massa peça. Però potser per alguna festa d'aniversari. Guardada queda....
    Petonets

    ResponElimina
  2. Queda molt maca i divertida!! La gelatina de llet no he probat a fer-la mai i m'agradaria tastar-la, crec que ha de ser més bona que la gelatina normal, no?
    Segur que als teus germans els hi ha encantat
    Petons!!

    ResponElimina
  3. Queda xulíssima!!! m'encanat la gelatina, i amb llet no l'he tastat mai!!! petonets

    ResponElimina
  4. Cridaner sí és, i segur que alegra qualsevol taula a l'hora de les postres!!!
    Superoriginal!!!!

    ResponElimina