dilluns, 15 d’agost del 2011

Popsicles de coco i melicotó [La Recepta del 15]

































Aquest mes d'agost per a la Recepta del 15 ens van proposar un ingredient: els préssecs (o melicotons com deiem a Mallorca). Vaig estar pensant què podia fer amb melicotó i com en l'estiu fan ganes coses fresquetes, vaig pensar en uns gelats de pal, que encara no n'havia fet i que estan molt de moda al Foodgawker. Per tant me vaig decidir per fer uns "popsicles" combinant dos aromes, melicotó i coco, i el resultat ha estat bastant bo. És un dolç ideal per a donar-nos un capritx a mitja tarda o bé com a postre, a més té poques calories (si posam edulcorant enlloc de sucre) i amb una recepta molt facileta, aquí va.










 Ingredients

* 1 iogurt natural edulcorat
* 2 melicotons
* Edulcorant o sucre
* Aroma de coco

Disposam el iogurt en un bol i remenam fins que la consistència és suau, hi disposam l'aroma de coco al gust i tornam a remenar, reservam. Pelam els melicotons i els feim bocins, amb el túrmix feiem puré i hi posam el sucre o edulcorant al gust i remenam bé. Dins motlles de gelat de pal o bé dins petits tassons disposam una capa de puré de melicotó i deixam al congelador una estona. Quan ja està gelat hi afegim una capa de iogurt de coco, hi posam palets de gelat i tornam a posar al congelador. Finalment hi disposam la tercera capa amb la resta de puré de melicotó i deixam gelar de tot. Quan són gelats traiem del congelador i desmotllam.



5 comentaris:

  1. Una porposta genial i molta refrescant, per la combinació de colors i sabors a de qeudar un gelat boníssim a part de molt vistós!!
    Moltes gràcies per participar bonica!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Que maravilla, están preciosos y deben estar superrefrescantes.
    Saludos

    ResponElimina
  3. Són una passada. M'encanten. I les fotos són precioses. Artista, artista!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets!!

    ResponElimina
  4. Ideals per fer-nos passar la calor d'aquess dies! I amb uns colors sensacionals!
    Petons

    ResponElimina