dimecres, 3 d’agost del 2011

Candy Cupcakes


De nou toca publicar uns cupcakes, i és que són un dels dolços que més varietats permeten, variant-ne la massa, el frosting i la decoració, i amb un poc d'imaginació, surten idees genials per a diferents ocasions. Els cupcakes d'aquesta setmana són molt golosos i vistosos, ideals per a nins. Són de xocolata amb un frosting suau amb formatge i gerds, coronats per llaminadures!

Ingredients (6 unitats)
Cupcakes de xocolata
* 1 ou
* 50 gr margarina
* 60 gr sucre
* 50 gr farina "bizcochona"
* 1 cdt essència de vainilla
* 1 cdt cacau en pols
* 1 Cd llet

Frosting de formatge i gerds
* 80 gr formatge en crema
* 25 gr mantega
* 1 cdt xarop de gerds
* Sucre glas
* Llaminadures

Per a fer la massa hem de batre el sucre amb la margarina fosa, incorporar-hi l'ou batut i remenar bé. Després hi disposam la farina, i ho integram bé. Hi incorporam l'essència de vainilla, el cacau i la llet i mesclam. Disposam dins motllets de paper i enfornam a 170º (una estona de baix fins que pugin i finalment un poc de dalt i baix). Deixam refredar.

Per al frosting hem de mesclar el formatge amb la mantega i el xarop, ho batem bé. Hi anam incorporant el sucre glas fins que tengui la consistència desitjada. Deixam una estona a la gelera i quan els cupcakes són freds els decoram amb el frosting i coronam amb llaminadures variades.

2 comentaris:

  1. Que bo! i quin color tan bonic, segur que ens lleparíem els dits, besades :)

    ResponElimina
  2. Què macos t'han quedat... i golosos és poc, quina delícia!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina