diumenge, 10 d’abril del 2011

Strawberry cupcakes















Aprofitant el temps de les maduixes qué millor que fer uns cupcakes amb aquesta fruita. Cada tant en faig pels meus germans, que són molt golosos, i així puc anar experimentant amb nous sabors i colors. Els cupcakes de maduixa els van agradar :) Estan fets seguint la recepta per als de gerds, però canviant alguns ingredients, com és la configura i el topping.

Ingredients
*110 gr margarina
*180 gr sucre
*2 ous
*125 gr farina bizcochona
*125 gr farina
*125 ml llet desnatada
*1 cd extracte de vainilla
*3 cullerades de confitura de maduixa (o trocets de maduixes amb sucre)

Topping
*75 gr margarina
*100 gr sucre glaç
*Essència de maduixa
*Colorant vermell
*Non pareils roses
*3 maduixes a tallades

Mesclam la margarina amb el sucre, batent, fins obtenir una massa cremosa. Afegim els dos ous i seguim batent. En un bol apart tamissam les dues farines. En un altre bol mesclam la llet i la vainilla. Anam incorporant la primera mescla amb la llet i la farina fins que s'hagi integrat. Un cop mesclat hi posam la confitura de maduixa (o les maduixes a trocets amb sucre) i tornam a mesclar. Disposam la massa dins motlles de muffins i ho posam al forn, preencalentit, a 170º durant uns 20 minuts, fins que són cuits. Els deixam refredar.

Per al topping, mesclam bé la margarina amb el sucre glaç, fins aconseguir un glassejat uniforme, hi posam el colorant i l'essència de maduixa i integram bé. Quan els muffins són freds hi posam a sobre una cullerada de glassejat, decoram amb non pareils roses i al centre coronam amb una tallada de maduixa.

1 comentari:

  1. Deliciosos! Em tornen boja els cupcakes... Em sembla que hauré de provar aquestos ara que és temporada de maduixes :)
    Petonets!

    ResponElimina