divendres, 18 de febrer del 2011

Porros gratinats amb formatge mallorquí















Avui he fet la recepta de febrer del calendari de Sa Nostra 2011: Porros gratinats amb formatge mallorquí, i sa veritat és que surten ben bons.

Ingredients
- 4 porros
- 50 gr mantega
- 1 raig oli
- 200 ml nata
- Sal i prebe bo
- 1 tassó de brou
- 150 gr de xulla
- 4 rodanxes de formatge mallorquí

Pelam els porros (llevant la pell de fora) i els tallam la part verda. Els disposam dins una font amb un poc d'oli, prebe bo i sal. Pels costats i per sobre hi posam la xulla tallada petita. Per sobre hi posam la mantega Ho ficam al forn a 180 º durant una estona, quan la mantega és fosa i crepita, li posam el brou i tapam. Deixam al forn una mitja hora, perquè es facin. Quan són blans, hi afegim la nata i el formatge per sobre, ho deixam gratinar una estona i llest!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada