diumenge, 2 de gener del 2011

Cranberries & Mascarpone Muffins















Aquests muffins són dels més esponjosos i suaus que he provat. La recepta, que incorpora formatge mascarpone a la massa, és molt fàcil de fer i es pot combinar amb qualsevol tipus de fruita que ens agradi. La recepta original, del blog Mi Dulce Tentación, duia papaia escarxada, però en aquest cas jo he optat per uns cranberries. Són uns muffins poc llèpols, ja que no duen gaire sucre, amés amb el sucre que duen per damunt es crea una crosta cruixent que és boníssima.

Ingredients
- 250 gr mascarpone
- 300 gr farina
- 4 ous
- 100 gr mantega derretida
- 150 gr de sucre
- 2 culleradetes de llevat en pols 
- 100 ml llet
- 150 gr cranberries dessecats

Batem el mascarpone amb el sucre i hi afegim els ous un a un, mesclant bé. Posteriorment hi afeigm la mantega i la llet i tornam a remenar. Hi incorporam els cranberries i remenam de nou. Finalment hi incorporam la farina i el llevat i ho mesclam per crear una massa homogènia. Ho posam dins motlles de muffin, i ho coronam amb una culleradeta de sucre a cada una. Ho posam al forn durant uns 20-25 miniuts, fins que vegem que són cuits.

1 comentari:

  1. Mascarpone!!! Gran invento. Tanto con dulce como con salado. Realmente los italianos saben lo que hacen con la comida.
    Un saludo.

    ResponElimina