dijous, 2 de setembre del 2010

Pastís de Rem

Public una recepta que vaig veure al blog El Rincón de la Mariposa, on podreu trobar postres molt interessants. Tenia molt de rem negre i blanc que me van donar i ja no sabia què fer amb ell... així que què millor que un bon pastís!

Ingredients
- 200 gr farina
- 125 gr sucre
- 125 gr margarina
- 2 ous
- 1 culleradeta de canyella
- 2 culleradetes de llevat en pols
- 500 gr de rem
- Sucre moreno
- Ametlles laminades


Feim la massa amb la farina, sucre, ous, margarina, canyella i llevat. Rentam els rems i els llevam els pinyols (si són grans). Posam la massa (queda un poc pastosa) en un motlle engreixat i enfarinat, allisam la superfície i hi posam a sobre el rem, que ocupi tota la part superior del motlle. Afegim sucre moreno per damunt i les ametlles laminades. Ho posam al forn a 175º durant una hora. El deixam refredar i llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada